Min kreativa story

Jag antog en utmaning om att dela min kreativa story om min blogg, så här kommer det (på svenska det här gången) :

Jag heter Hanna-Leena. Jag är gift, mamma för två och vi väntar på att vårt tredje barn ska födas när som helst.

Jag är utbildad till DI och jobbar som projektledare inom vattenteknik. Mitt jobb kräver mycket tekniskt och logisk tänkande, något som jag njuter av. Jag har ändå saknat att också kunna använda andra sidor av mig mera. När jag var mammaledig förra gången, upptäckte jag min längtan till det kreativa skrivandet. Jag har märkt att mobilisering av min kreativa sida också har varit till nytta på mitt jobb.

Först började jag skriva för min egen skull. Det gjorde gott för min själ att skriva ner vad som var på gång inom mig när livet kändes tungt. Sen började jag få känslan, att jag ville dela med mig av det som jag upptäckte på vägen också till andra. Det tog tid att samla mod och det kändes skrämmande att börja med någonting helt nytt. På samma gång kändes det ändå inspirerande att våga ta steget till någonting jag kände en kallelse till. Förra våren började jag som en del av min kreativa story blogga. Man kan följa bloggen i instagram @palojamatkalta, i facebook på Paloja Matkalta – sidan eller www.palojamatkalta.fi.

Jag hoppas att jag via bloggtexter kan hjälpa mig själv och andra att må bättre, växa i sin potential och hitta sin plats i den större sammanhang.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *