Luukku 23 – Ilosanoma

Joulukalenteriprojekti on edennyt pitkälle. Voisi sanoa, että melkein perille. Minulla olisi tavallaan vielä paljon sanottavaa, mutta samaan aikaan tuntuu, että kynästä on muste loppu. Projekti on antanut itselleni paljon, toivottavasti myös sinulle. Kiitollisuuden lisäksi olo on kuitenkin samaanaikaan väsynyt ja sanat ovat poissa. Nyt on aika levätä ilosanoman äärellä.

“Heidän siellä ollessaan tuli Marian synnyttämisen aika, ja hän synnytti pojan, esikoisensa. Hän kapaloi lapsen ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut tilaa majapaikassa. Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät. Pelko valtasi paimenet, mutta enkeli sanoi heille: »Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja. Hän on Kristus, Herra.”
Evankeliumi Luukkaan mukaan 2:6‭-‬11

P.s. Joulukalenteria tehdessä huomasin, että Daavid oli myös aikoinaan ennen kuninkaaksi tuloaan tosiaan Betlehemin seuduilla paimenena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *